Ny kompakt SUV – Citroën C3 Aircross

Vinner av BEST BUY CAR OF THE YEAR 2018

Citroën C3 AIRCROSS skiller seg ut i SUV-segmentet med sitt friske, spenstige og originale uttrykk.
Stilen er robust og beskyttende takket være et høyt panser understreket av Citroën-logoen i krom med integrert LED-lyssignatur.

De bakre hjørnevinduene, som vi så en smakebit av allerede på C-Aircross-konseptet, er laget av polykarbonat med en farget film i midten og skaper en sterk grafisk kontrast på C-stolpen. I denne SUV-en inntar du en original, høy sittestilling.

Med sitt kraftige, korte og høye panser skiller den nye C3 AIRCROSS seg ut i SUV-segmentet. Den gir et robust inntrykk, og både foran og bak har den en iøynefallende lyssignatur. Samtidig er ikke designen aggressiv, men har derimot en fin horisontal balanse og sjenerøse konturer.

SUV-en er utstyrt med Citroëns grafiske signatur med lykter i to høyder. Lyktene fremhever den uttrykksfulle fronten med en lyssignatur som den har til felles med flere av Citroën sine nye modeller.

Bak fremheves C3 AIRCROSS kraftige skulderparti bilens store bredde og særpregede design. Baklyktene med 3D-effekt viser dessuten slektskapet med den nye C3 og konseptbilen C-Aircross.

Citroen C3 Aircross

BESTILL PRØVEKJØRING
Kontakt oss

Vi er ikke langt unna, send oss en melding så tar vi kontakt!

Citroen Grand C4 Spacetourer - Auto 2000Nye Citroen Berlingo - Auto 2000