Citroën C5 Aircross SUV

CITROËN avdekker nå nye C5 Aircross SUV, en klassisk formet SUV med hjuldiameter på 720mm, et robust og muskuløst design samt en høy bakkeklaring på 230mm. Den unike personligheten og sterke stilvalg med blant annet de Airbump®-inspirerte senkende dør- og hjulbuebeskyttelsene, lasteholdere og en rekke tilpasningsmulighter gjør bilen til 100% Citroën i design og karakter.

Som ambassadør for Citroën Advanced Comfort® – programmet skiller nye C5 Aircross seg ut som den mest komfortable SUV’en i sitt segment takket være to eksklusive Citroën innovasjoner: hjuloppheng med Progressive Hydraulic Cushions® og Advanced Comfort seter. Bilens tre separate bakseter kan justeres både fremover og bakover ved hjelp av en glideskinne, de gir mulighet for å justere vinkel på setet og de kan foldes helt ned i gulvet. Dette gjør nye C5 Aircross til den mest modulære og romslige SUV’en i sitt segment. 

Lastekapasiteten, som varierer mellom 580 til 720 liter, setter en ny standard i segmentet. Til slutt, med hele 19 førerassistanseteknologier og seks teknologier for tilkobling er det helt klart en neste generasjons SUV.

Citroen C5 Aircross SUV

Kontakt oss

Vi er ikke langt unna, send oss en melding så tar vi kontakt!

Honda e - Auto 2000