DS 3 E-Tense. Smidig og elegant.

Moderne design
Den nye DS 3 E-Tense er en elegant og særpreget bil med mye teknologi og kommer som elbilversjon.

E-TENSE
Den nye DS 3 E-Tense er resultatet av en ny plattform og innovativ materialbruk. Elbilen har fått lengre rekkevidde – opptil 403 km ved blandet kjøring – og har blitt en av de letteste kompakt-SUV-ene i denne kategorien. Det tar bare en halvtime å lade batteriet til 80 prosent, og den egner seg dermed også godt til langkjøring.

Utvendig design
Den nye DS 3 E-Tense har rene linjer som fremhever den kraftfulle elegansen.

Innvendig design
Eksklusivt håndverk og forseggjorte detaljer. Interiøret i den nye DS 3 E-Tense er et møte mellom eksklusive materialer, teknologisk eleganse og et utrettelig detaljfokus. Resultatet er uovertruffen komfort, særpreget design og moderne løsninger. ​

Avansert komfort
Med funksjonen for nøkkelfri adgang og start kan du låse opp, låse og starte bilen uten at du trenger å ta frem nøkkelen. Du trenger bare ha den med deg. Rattet er trukket i Mistral-skinn og har en rekke betjeningselementer som gir enkel tilgang til alt fra førerassistentsystemer til girskift.

I tillegg til HD-berøringsskjermen på 10,3 tommer har bilen et digitalt kombiinstrument med elegant grafikk, head-up-display i farger og ergonomiske betjeningselementer. Alt er perfekt integrert og oversiktlig.

DS 3 E-Tense

Kontakt oss

Vi er ikke langt unna, send oss en melding så tar vi kontakt!

DS 4 - Auto 2000