Nye DS 7 E-Tense 4X4

Elegant og dynamisk med et kraftfullt design
Denne moderne SUV-en har topp komfort, og mange teknologiske løsninger som gjør den til en fryd å kjøre. DS Automobiles har øst av sin store erfaring og kunnskap fra fransk bilindustri og designet en kupé der avansert teknologi og fine detaljer gjør bilturen til en fornøyelse.

Utvendig design
Den nye DS 7 E-Tense har fått et nytt og spennende uttrykk med en ny front og en dynamisk profil. Baklysene med skjelleffekt smelter elegant inn i helheten og harmonerer perfekt med den kraftfulle og iøynefallende nye lyssignaturen foran.

Innvendig design
Gled deg over en svært romslig kupé med skreddersydd interiør. Eksklusive materialer, gjennomtenkte detaljer og smarte teknologiske løsninger på førerplassen sikrer deg gode kjøreopplevelser og komfort i luksusklassen.

Nettbasert teknologi på førerplassen
Til den nye DS 7 E-Tense har vi utviklet flere nye teknologiske løsninger på førerplassen. Det digitale instrumentpanelet på 12,3 tommer og berøringsskjermen på 12 tommer med HD-oppløsning gir deg full oversikt og tilgang til all viktig informasjon med noen få trykk.

Behagelig dynamisk med E-TENSE
Den nye DS 7 E-Tense er både komfortabel og økonomisk og fås som ladbar hybrid med motoreffekt på opptil 360 hk og firehjulsdrift. Det gir en rykkfri og behagelig kjøreopplevelse med topp komfort.

Kraftfull firehjulsdrift
I SPORT-modus har den nye DS 7 E-Tense to elektromotorer og bensinmotor en samlet effekt på utrolige 360 hk og et dreiemoment på 520 Nm, uten at det går ut over de smidige kjøreegenskapene.

Nye DS 7 E-tense 4x4

Kontakt oss

Vi er ikke langt unna, send oss en melding så tar vi kontakt!

DS 3 E-Tense får du hos Auto 2000 i Stavanger