Honda e

Ikke undervurder et minimalistisk ytre

Honda e Prototype er inspirert av den originale Honda Civic. Den har et moderne, retroaktig utseende med få detaljer og et sportslig preg. De symmetriske LED-frontlyktene har svart bakgrunn, i likhet med baklyktene. Med et øye for selv de minste detaljer har alt som kan skjules, blitt nettopp det.

Førerassistansesystemene er nesten usynlige for øyet. Ladepunktene er ute av syne. Taket synes å sveve lett over de rene vindusflatene. Resultatet er et nytt estetisk konsept; en attraktiv og kompakt elektrisk bil med perfekte proporsjoner som tiltrekker seg beundrende blikk mens den glir stille gjennom bylandskap og videre.

Den nyeste teknologien bringer mennesker sammen.

Det digitale dashbordet i full bredde i Honda e Prototype demonstrerer hvordan teknologi kan knytte sammen mennesker. Her finner du sømløs tilkobling av smarttelefoner, talestyrte systemer og fyldig informasjon om førerens reise og kjørestil. Det tradisjonelle sidespeilet er erstattet av nye, avanserte videokameraer som viser omgivelsene i større detalj enn noe speil kan gjøre, og som praktisk talt eliminerer faren for blindsoner.

Honda e

 • Lars Alvern
  Lars Alvern Salgssjef

  51 70 90 32
  epost

 • Steinar Olsen
  Steinar Olsen Salgskonsulent Honda

  51709023
  epost

Kontakt oss

Vi er ikke langt unna, send oss en melding så tar vi kontakt!