Musso Grand

Nye Musso Grand er en pickup i ordets rette forstand: en sterk, solid og praktisk partner for både arbeid og fritid. En pålitelig arbeidshest som alltid får jobben gjort.

Musso Grand

Med 4×4, lavserie,  suveren trekkraft, moderne design og sterk motor, er Musso Grand er en pickup som alltid oppfyller dine behov.

En kraftig og allsidig pickup som kombinerer imponerende ytelse, komfort og pålitelighet. Med Musso Grand får du en robust arbeidshest som er klar for eventyr og utfordringer.

Den har et tøft og muskuløst utseende som kombinerer moderne estetikk med funksjonalitet. Det store lasteplanet gir deg rikelig med plass til å transportere alt du trenger.

Kraft til å imponere

Under panseret på Musso Grand finner du en kraftig og effektiv 2,2 liter dieselmotor med 202 hk og 441 NM, som leverer imponerende ytelse. Uansett om du kjører på motorveien eller klatrer bratte fjellstier, vil Musso Grand levere den kraften og responsen du trenger.

Det karakteristiske og lange lasteplanet forsterker inntrykket av styrke. Med avansert firehjulstrekkteknologi kan du stole på at Musso Grand takler ulendt terreng og utfordrende forhold.

Interiør

Musso Grand er ikke bare en pålitelig arbeidsbil, den tilbyr også høy komfort, et velutstyrt interiør og gode kjøreegenskaper. Det romslige interiøret gir god plass til både sjåfør og passasjer.

KGM Musso Grand

BESTILL PRØVEKJØRING
Kontakt oss

Vi er ikke langt unna, send oss en melding så tar vi kontakt!

KGM RextonKGM eKorando