Nye Citroën C4 Cactus

Citroën lanserer den nye C4 Cactus, merkets nye kombimodell. Den nye versjonen utgjør et tydelig brudd for C4 Cactus. Den innordner seg segmentets regler for teknologi og motorer, men kan skilte med svært høy komfort og en særegen stil som gjør at den skiller seg ut fra konkurrentene. Fjæring med progressive hydrauliske stoppere (PHC) og Advanced Comfort-seter gjør den nye C4 Cactus til en ultrakomfortabel kombi som kommer til å snu opp ned på segmentet.

Den nye Citroën C4 Cactus har en organisk design med myke linjer og karakteristiske grafiske elementer som fremhever modellens særpreg:

• Den ubrutte rekken med vinduer som går hele veien rundt bilen, skaper en illusjon av et flytende tak.
• Profilen med bølgende linjer understrekes av de nye og elegante Airbump®-elementene nederst på dørene samt hjulbuelistene, som gir en dynamisk stil og beskytter mot små bulker og riper ved bykjøring.

Kombinasjonen av et lett og effektivt chassis og den siste generasjonen motorer bedrer bilens dynamikk og akselerasjonsevne og øker kjøregleden ytterligere. Den nye generasjonen PureTech-bensinmotorer – kåret til årets motorer – og Diesel BlueHDi-motorer oppfyller Euro 6-kravene til reduksjon av NOx-utslipp og drivstofforbruk.

EAT6-girkasse kombinert med PureTech 110 S&S-motor gir raske girskift og svært god kjøreflyt og brukerkomfort. Den nye C4 Cactus kan også leveres med PureTech 130 S&S-motor og sekstrinns manuell girkasse.

Nye Citroen C4 Cactus

BESTILL PRØVEKJØRING
Kontakt oss

Vi er ikke langt unna, send oss en melding så tar vi kontakt!

Citroen Grand C4 Spacetourer - Auto 2000Auto 2000 - Citroen C3 Aircross